Spune-mi ce-ai făcut cu banii!

adaptare după V. Sigarev cu Anca Sigartău, Bogdan Talașman și Claudiu Maier.


💢 Râsul vindecă orice sau mai bine spus este cel mai bun tratament; mai ales acum, când viata noastră, a tuturor, a pendulat între serviciu și casă, între restricții și relaxari temporare, între medicamente luate preventiv și maști în spatele cărora doar puteam ghici expresia chipului, între frică, deznădejde, speranță și încredere.

💢 Povestea este simplă: Nadejda Petrovna (Anca Sigartau) este disperată. Bărbatul ei, Boris (Bogdan Talașman), a băut iar și a uitat ce a făcut cu banii de salariu. I-au căutat prin toată casa, au răscolit mica lor garsonieră (Nadia și Boris sunt muncitori, el macaragiu, ea brancardieră – trăiesc greu, se descurcă și mai greu, trag de fiecare ban). După epuizarea tuturor soluțiilor clasice, Nadiei nu-i rămâne decât o singură variantă– invitarea unui hipnotizator (Claudiu Maier), ales în urma unui anunț găsit în ziar, care să-l hipnotizeze pe Boris și să afle unde a pus banii de salariu.

💢 Și de aici începe toată nebunia: sub hipnoză încep să spună tot ceea ce au făcut și ascuns unii de alții, ce părere au cu adevărat unii despre alții, ce vise și speranțe au. Dar totul, absolut totul, este un hohot continuu de râs. Situațiile imposibil de rezolvat și problemele din trecut devin motive de dispută și generează soluții comice. Inclusiv un final pe care nimeni nu-l anticipează.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s