Gala Culturii Gălăţene – ianuarie 2020

Am avut onoarea și plăcerea de a participa la un eveniment inedit: “Gala Culturii Gălăţene”, care a avut loc marţi 28 ianuarie 2020, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galati.
O zi specială, un moment important și de neuitat din viața mea.
Premiul de Excelenţă acordat cu această ocazie a însemnat pentru mine o mare bucurie, o împlinire pentru strădania mea de ani de zile, de a reaşeza oraşul Tecuci pe harta culturală a ţarii.
Mulțumesc domnului Cătălin Negoiţa, director executiv al Direcţiei Judeţene pentru Cultură Galaţi pentru că m-au onorat cu acest premiu, dar si domnului George Vlăsceanu pentru cel mai frumos laudatio care mi-a fost adresat până acum.
Instituţia noastra va acorda în continuare o atenție aparte proiectelor cultural‑educaţionale de calitate, promovând arta şi frumosul, într-o lume tot mai desacralizată și mai dezumanizată.
De mai bine de 10 ani sunt preşedintele Fundaţiei Pelin, timp in care am învățat ce înseamnă puterea exemplului, generozitatea, loialitatea, rolul modelului şi spiritul de răspundere. Sunt și voi rămâne recunoscător pentru tot ce am învăţat şi mai am încă de învăţat mulţumită oamenilor din viaţa mea. Mă plec în fața lor, cu respect și multă iubire…

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s