Ilya Ramlav, piano recital

ilya ramlav

Considerat un pianist al „seriozității rafinate”, Ilya Ramlav apare frecvent în concerte în toată Rusia, Europa și America de Sud. De când a participat la primul concert la Moscova, la varsta de 6 ani, și-a dedicat viața comunicării bucuriei și luminii prin muzică.
Ilya Ramlav este laureat a multor concursuri, inclusiv a Concursului internațional Tucumán (2019), Concursul internațional de pian Adilia Alieva (2019), All Russian muzical de la Moscova (2018), XXV Pian internațional „Flame” la Paris (2014), Concursul internațional de muzică de cameră Rubinstein (2014), Concursul internațional de pian Jean Francaix (2013), Concurs de pian la Saratov, Rusia (2012) și Memorialul de pian Isidor Bajic (2012).
A fost prezentat în festivaluri de muzică din întreaga lume, inclusiv Virtuosi Brazilia, Festivalul Internațional PianoTexas și Filarmonica Oxford Festival, și a avut spectacole în locuri precum Marea Sală a Moscovei, Palatul Beloselsky și Sala Engleză din Sankt Petersburg; Ed Landreth Hall in Forth Worth, Texas; Teatrul Santa Isabel din Recife, Brazilia și Sala Mare din Sao Paulo; Teatro Juan Vera din Corrientes, Argentina și Centro Cultural Kirchner din Buenos Aires.

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s