Muzica celor Sapte cantece pe versuri de Clement Marot

lied

In program:
G. Enescu – Șapte cântece pe versuri de Clement Marot, op. 15
S. Rachmaninoff – Romante

Soprana Diana Bucur a absolvit Conservatorul de Stat „Ciprian Porumbescu” din Chişinău, Republica Moldova, clasa Prof. Mihail Munteanu în 1993, iar 5 ani mai târziu a absolvit şi cursurile Universităţii de Arte „George Enescu” din Iaşi, Secţia Canto, clasa Prof. Mioara Cortez. Din 1993 este angajată în corul Operei ieşene, iar din 1999 pana in prezent devine prim solistă la Opera Nationala Romana din Iasi

Ionela Butu este un pianist filosof sau un filosof ce iubește muzica. Absolvent de Filosofie, apoi de Conservator, Ionela este, înainte de toate, un om foarte sensibil. Are ca pasiune muzica, este fidelă meseriei și slujește partiturile zi de zi și în momentele în care se pregătește pentru concerte, și atunci când cântă în fața publicului. Se vede după chip cât de mult iubește muzica, dar, în primul rând oamenii cărora le dedică talentul ei.
Ionela a absolvit Liceul de Artă, apoi Facultatea de Filosofie, care i-a oferit o dimensiune nouă în înțelegerea muzicii, un spor de profunzime. A urmat Conservatorul, iar acum este și lector la Universitatea de Arte „George Enescu”.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s