De la Maria Tănase la Edith Piaf

diana

De la Maria Tănase la Edith Piaf . . . soprana Diana Tudor, acompaniată de îndrăgitul pianist Alexandru Burcă, un virtuoz al pianului, vine în atenția publicului tecucean cu un recital ce vă va purta într-o călătorie a anilor de glorie ai Bucureștiului de odinioară.

Proiectul este un “arc en ciel”, o punte muzicală și conceptuală între cele două mari simboluri ale muzicii interbelice:
Maria Tănase, “privighetoarea Carpatilor”, și Edith Piaf, “vrabia pariziana”. Cele două voci au marcat aceeași epocă, având povești de viață incredibile și atât de asemanatoare…
Presărat cu piese celebre din perioada interbelică, tangou, jazz, muzică franțuzească – chansonette dar și folclor, repertoriul va delecta chiar și cele mai sofisticate gusturi muzicale.

Maria Tănase, Edith Piaf.
Muzica, sunet fără de care mulți dintre noi nu ar rezista. Orice zi nereușită, banală, se transformă în fantastic. Muzica îi deschide poarta inspirației și o primește în minte, cu drag, pe creativitate. Sunetul te împinge la dans, te împinge la joc, îți trezește cele mai pozitive trăiri.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s