One-man show cu Mihai Baranga

 

baranga

Este singurul one man show Shakespeare, care s-a facut vreodata in Romania. Este pentru prima data in Romania si in lume cind un actor interpreteaza in aceasta succesiune 10 personaje shakespeariene folosind voci,gesturi si expresii diferite, anulindu-si practic propria-i personalitate. Tipologia personajelor este la fel de actuala si astazi- o intilnim in fiecare zi, pe strada, in familie, in politica .

„Cred ca nici nu e foarte nimerit sa spun ca Mihai Baranga interpreteaza aceste roluri, ci, mai degraba, ca este, pe rind ,cite unul din aceste peronaje,renuntind la personalitatea sa pentru a-si insusi personalitatea personajului respectiv, ceea ce este inedit…scenariul ii apartine lui Nicolae Gafton; nu trebuie uitata nici muzica spectacolului care a fost compusa de Marcel Costea, o muzica pentru fiecare personaj in parte…,, – Elena Vlădureanu (Cotidianul)

,,…….o demonstratie de Shakespeare plina de virtuozitate,… personajele shakespeariene defilau prin fata mea iar actorul parca disparuse cu totul. A reaparut o data cu sonetul 66 pe care l-a recitat la sfirsit,, – Iulian Tănase (Academia Caţavencu)

Monoloage din Richard al III-lea, Lear, Launce, Falstaff, Hamlet, Bufonul, Jacques Melancolicul, Ariel, Caliban, Prospero.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s